e

Tiimi

Sijoittaminen vaatii laajaa osaamis- ja kokemuspohjaa. Tuloksen tekemiseen tarvitaan tiimiä. Samla Capitalissa se muodostuu operatiivisesta johdosta ja johtoa täydentävästä hallituksesta, Senior Advisoreista sekä laajasta ulkoisesta asiantuntijaverkostosta.

Samppa Lajunen

"Samppa Lajunen on Samla Capital Oy:n perustaja, pääomistaja ja hallituksen jäsen. Samppa vastaa Samla Toimitilat ja Samla Asunnot rahastojen salkunhoidosta."

Ostot ja salkunhoito

samppa.lajunen(at)samla.fi
+358 40 555 2638

[showhide type=”samppa_lajunen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Sampalla on pitkä kokemus työn tekemisestä korkealle asetettujen tavoitteiden ylittämiseksi. Harrastuksena alkaneella yhdistetyn urheilu-uralla tämä näkyi 13 arvokilpailumitalin voittamisena, joista tunnetuimmat ovat kolme Olympiakultamitalia Salt Lake Cityn Olympialaisista vuonna 2002. Samppa lopetti huippu-urheilu-uransa jo 24 -vuotiaana, jonka jälkeen hän valmistui vuonna 2007 kauppatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta, aineina rahoitus, laskentatoimi ja johtaminen. Opiskelujen jälkeen Samppa on työskennellyt rahoitusalalla OP-Pohjola-ryhmässä, yrityskehitysyhtiö Kuiskaaja Oy:ssä ja Kiinteistösijoittamiseen keskittyneessä perheyhtiö Jarmo Lajunen Oy:ssä. Aktiivista sijoitustoimintaa Samppa on tehnyt vuodesta 1997 lähtien. Vuonna 2010 perustetun urheilumarkkinointiyhtiön hän nosti viidessä vuodessa yhdeksi toimialan menestyneimmistä yrityksistä Suomessa.

Riippumatta työn teon kohteesta Sampan toimintaa on ohjannut aina sama ideologia: ”Huipputulos syntyy töitä tekemällä”.

[/showhide]

Hannu Saastamoinen

"Hannu on Samla Capital Oy:n toimitusjohtaja ja vastaa kokonaisvaltaisesti Samla Capitalin toiminnasta."

Toimitusjohtaja

hannu.saastamoinen(at)samla.fi
+358 40 573 7514

[showhide type=”hannu_saastamoinen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Hannulla on vankka pankkikokemus finanssialalta. Nordea-vuosien aikana (2011-2018) Hannu toimi Järvi-Suomen alueen varajohtajana sekä Nordea Private Bankingissa corporate private bankerina ja sijoitusjohtajana Jyväskylässä. OP Ryhmässä (2007-2011) kokemusta karttui yrityspankkitoiminnasta Helsingistä muun muassa seniorianalyytikon tehtävissä ja Sampo Pankissa (2005-2007) talousasiantuntijan roolissa.

Jyväskylän yliopistossa suoritettuun kauppatieteiden maisterin tutkintoon (2005) sisältyi kansantaloustiedettä, rahoitusta, laskentatoimea ja tilastotiedettä. Lisäksi Hannu on suorittanut APV1-sijoituspalvelututkinnon, APV2-sijoitusneuvojatutkinnon ja Nordea Private Bankingin pankkiirikurssin.

Töiden lisäksi Hannu puuhailee perheensä kanssa sekä lukee johtamisesta ja neuropsykologiasta. Hannuun voi törmätä myös lenkkipolulla, kuntosalilla, hiihtoladulla, golf-kentällä ja suunnistusrasteilla.

[/showhide]

Tapio Lyytinen

Tapio Lyytinen

"Tapio vastaa Samla Capitalissa sijoittajasuhteista, asuntojen myynnistä ja vuokrauksesta sekä markkinoinnista."

Sijoittajasuhteiden hoito ja markkinointi sekä asuntojen myynti ja vuokraus.

tapio.lyytinen(at)samla.fi
+358 50 401 1954

[showhide type=”tapio_lyytinen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Tapio on toiminut työurallaan myynnin ja asiakaspalvelun sekä, myynnin- että asiakkuuksien johtamisen parissa. Hän on työskennellyt ManpowerGroupissa palveluliiketoiminnan asiakashankinnassa, myynnin- ja asiakkuuksien johtamisen tehtävissä viimeisen 13 vuoden ajan. Hän kuului myös ManpowerGroup Contact Center Oy:n operatiiviseen johtoryhmään viimeiset 8 vuotta. Tapio valmistui vuonna 2011 kauppatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopistosta , aineina laskentatoimi, rahoitus ja johtaminen. Aikaisemmat liiketalouden opinnot ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa luovat hyvän kehitysalustan kiinteistösijoittamisen maailmaan. Urheilu-uran ja opiskelujen aikana muodostui vahva kipinä ihmisten kanssa yhdessä tekemiseen, vuorovaikutukseen ja sitä kautta myynninmaailmaan.

Työn ohella vapaa-aika kuluu perheen ja liikunnallisten aktiviteettien mm. golffin, koripallon ja metsästyksen parissa.

[/showhide]

Jani Virtanen

"Jani toimii Samlan kiinteistöjohtajana ja vastaa kokonaisvaltaisesti kiinteistötoiminnoista."

Kiinteistöjohtaja

jani.virtanen(at)samla.fi
+358 44 406 3624

[showhide type=”jani_virtanen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Janilla on yli 15 vuoden työkokemus erilaisista kiinteistöalan tehtävistä mm. toimitilojen rakennuttamisesta, vuokrauksesta ja kiinteistö- ja kaavakehityksestä. Hän on valmistunut vuonna 2004 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta kiinteistöteknologian- ja projektijohtamisen insinööriksi.

Janin tehtäviin kiinteistöjohtajana kuuluu kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen johtaminen, sekä kiinteistösijoituskohteiden ostoprosessin tukeminen ja kohteiden haltuunotosta vastaaminen. Hän tekee myös tiivistä yhteistyötä toimitilavuokraukseen liittyvissä asioissa muiden Samlan asiantuntijoiden kanssa.

Viimeksi Jani on työskennellyt yli yhdeksän vuotta pörssiyhtiö Keskisuomalainen Oyj:llä konsernin kiinteistöpäällikkönä vastaten konsernin operatiivisesta kiinteistötoiminnasta. Tätä ennen hän toimi Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:llä Jyväskylän kampusalueen kiinteistöpäällikkönä.

Janin harrastukset ovat liikunnalliset ja hänet löytää joka viikko padel-kentältä ja kuntosalilta.

[/showhide]

Teemu Harri

"Teemu Harri vastaa Samla Capitalissa kiinteistökohteiden ylläpitopalveluiden johtamisesta. Teemu on aktiivisesti mukana myös kiinteistökohteiden vuokraus-, osto- ja kiinteistökehityshankkeissa."

Kiinteistöpäällikkö, kiinteistöjen ylläpito


teemu.harri(at)samla.fi
+358 50 377 4489

[showhide type=”teemu_harri” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Teemu vastaa kiinteistöpäällikkönä siitä, että Samlan hallinnoimat kiinteistöt ovat hyvässä kunnossa eli tarvittavat huollot, remontit ja korjaukset tehdään oikea-aikaisesti, jotta kohteiden vuokralaiset ovat tyytyväisiä ja kiinteistöjen arvo kehittyy positiivisesti.

Aiemmin Teemu on työskennellyt Caverionilla ja Ovenialla kiinteistömanageerauksen tehtävissä useassa eri asiakkuudessa. Kiinteistömanagerin roolissa työtehtävän sisältö koostui tiivistetysti kiinteistökohteiden haltuunotosta, PTS suunnitelman laadinnasta, energiatehokkuuden seurannasta sekä huolto ja remonttien tilauksesta ja valvonnasta. Lisäksi Teemu on toiminut projekti-insinöörinä selvitys- ja suunnittelutöiden parissa. Vankka kokemus kiinteistöalalta yhdistettynä Teemun kovaan työnteon moraalin ja positiiviseen luonteeseen ovat tehneet hänestä pidetyn yhteistyökumppanin kiinteistöalan toimijoiden keskuudessa.

Teemu on valmistunut vuonna 2007 sähkötekniikan insinööriksi Vaasan ammattikorkeakoulusta. Halu oppia ja kehittyä näkyy myös Teemun harrastuksissa ja halussa kehittyä eri urheilulajeissa kuten golfissa ja hiihdossa. Lisäksi Teemu laskettelee, lenkkeilee, luistelee ja kalastelee.

[/showhide]

Jyri Koskivaara

"Jyri vastaa Samla Capitalissa pääkaupunkiseudun sijoittajasuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä."

Sijoitusjohtaja

+358 50 443 5000
jyri.koskivaara(at)samla.fi

[showhide type=”jyri_koskivaara” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Jyrillä on reilun 20 vuoden kokemus ammattimaisesta osakesijoittamisesta ja vankka kokemus erilaisista sijoitustuotteista. Sijoittajasuhteiden hoitoon Jyri on perehtynyt muun muassa rahastoalan yrittäjänä 2008 – 2015 Aasian markkinoihin erikoistuneessa JOM Rahastoyhtiössä sekä sijoitusalan konsultointitöissä.
Jyri on opiskellut TKK:lla tuotekehitystä ja yritysstrategiaa sekä suorittanut APV1-sijoituspalvelututkinnon ja APV2-sijoitusneuvojatutkinnon Aalto EE:ssä.
Vapaa-aikaa Jyri viettää perheensä ja harrastustensa parissa, joihin kuuluu pyöräily, metsästys ja historian tutkiminen.

[/showhide]

Timo Moilanen

Sijoitusjohtaja

+358 500 479 920
timo.moilanen(at)samla.fi

[showhide type=”timo_moilanen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

[/showhide]

Ilari Joensivu

"Ilari vastaa toimitilojen vuokrauksesta sekä vuokralaisten asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä."

Vuokrauspäällikkö

+358 45 861 3088
ilari.joensivu(at)samla.fi

[showhide type=”ilari_joensivu” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Ilari on toiminut kiinteistöalalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Hän on aikaisemmin vastannut Kojamo Oyj:llä asuntojen sekä liiketilojen vuokraamisesta ja toiminut Kojamon kiinteistöjen isännöinti tehtävissä Tampereella.

Ilari suoritti Bachelor of Business Administration -tutkinnon ja valmistui Satakunnan Ammattikorkeakoulusta vuonna 2016, pääaineenaan international business & marketing logistics.

Kokemus kiinteistöalalta sekä positiivinen asenne ja tiimityötaidot tekevät Ilarista tehokkaan yhteistyökumppanin.

Vapaa-ajallaan Ilari lukee ja opiskelee sijoittamisesta. Harrastuksina ovat sulkapallo Mansen Sulka Ry:ssä ja treenaaminen aktiivisesti kuntosalilla.

[/showhide]

Lauri Tonteri

"Lauri on työskennellyt taloushallinnon eri tehtävissä painottuen ulkoiseen laskentaan ja toimii Samla Capitalilla controllerina."

Controller

+358 50 413 3322
lauri.tonteri(at)samla.fi

[showhide type=”lauri_tonteri” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Ennen Samlalle siirtymistään Lauri on työskennellyt taloushallinnon eri tehtävissä painottuen ulkoiseen laskentaan. Samlalle Lauri siirtyy Neste Oyj:ltä (2015-2019), jossa hän vastasi kahden konserniyhtiön legaali kirjanpidosta toimiessaan pääkirjanpitäjänä. Pääkirjanpitäjänä Laurin työtehtäviin kuuluivat kuukausittaiset tilinpäätökset ja kvartaali- ja vuositilinpäätökset raportoimisvelvoitteineen. Viranomaisraportointi sekä läheinen yhteistyö sisäisten- ja ulkoisten sidosryhmien kanssa olivat osa Laurin pääasiallisia työtehtäviä.

Yhteistyö sisäisten sidosryhmien kanssa painottui alikirjanpitoihin, konsernilaskentaan, sekä sisäiseen laskentaan. Konsultti- ja tilintarkastusyhteistyö olivat myös osa työtä. Laurin työkokemus pääkirjanpitäjänä on antanut hänelle kattavan ymmärryksen taloushallinnon eri prosesseista aina konsernilaskentaan sekä ulkoiseen raportointiin asti.

Lauri on valmistunut vuonna 2014 kauppatieteiden maisteriksi Itä-Suomen Yliopistosta Kuopiosta. Lisäksi Lauri on suorittanut liiketaloudenalalta tradenomin ja merkonomin tutkinnot. Harrastuksina hänellä on lenkkeily ja kuntosalilla käyminen.

[/showhide]

Elina Venäläinen

"Elina on toiminut monipuolisesti myynnin, asiakaspalvelun ja kiinteistöalan tehtävissä. Elina työskentelee Samla Capitalilla kiinteistökoordinaattorina."

Kiinteistökoordinaattori

+358 50 557 3659
elina.venalainen(at)samla.fi

[showhide type=”elina_venalainen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Elinalla on  kertynyt monipuolisesti työkokemusta myynnin, asiakaspalvelun ja kiinteistöalan tehtävistä. Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa (2018) suoritettuun kauppatieteiden maisterin tutkintoon sisältyi johtamista, kauppaoikeutta, psykologiaa ja tietojärjestelmätieteitä. Tämän lisäksi Elinalla on ylioppilasmerkonomin kaksoistutkinto asiakaspalvelun ja markkinoinnin opintosuuntauksesta.

Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien parissa. Mielenkiinnon kohteisiin kuuluu urheilu eri muodoissaan sekä eräily ja kalastus.

[/showhide]

Marjukka Jokinen

"Marjukka on kerryttänyt kokemustaan kiinteistöalalta mm. asuntokaupoista, vuokrauksesta ja taloushallinnon tehtävistä. Samlalla Marjukka toimii kiinteistöassistentin tehtävissä."

Kiinteistöassistentti

+358 50 303 6701
marjukka.jokinen(at)samla.fi

[showhide type=”marjukka_jokinen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Marjukalle on ehtinyt kertyä työkokemusta monenlaisista työtehtävistä, sillä hän ei pelkää tarttua toimeen eikä tilaisuuteen. Uuden oppiminen innostaa kiinteistöalalla jo tovin työskennellyttä Marjukkaa.

Aiemmissa työtehtävissään hän on hoitanut asuntokauppoihin ja vuokraukseen liittyviä tehtäviä. Marjukka on työskennellyt myös isännöintitoimistossa taloushallinnon parissa, ja näin ollen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden asiat ovat tulleet tutuiksi. Työn ohella Marjukka suorittaa toimitilajohtamiseen liittyviä opintoja.

Vapaa-ajallakaan Marjukan aika ei käy pitkäksi, sillä mielenkiintoisia asioita on enemmän kuin aikaa niiden tekemiseen. Marjukka innostuu mm. luonnossa liikkumisesta, piirtämisestä, raskaasta musiikista ja tietokirjallisuudesta. Marjukan tuntevat tietävät, että häntä kannattaa aina kysäistä uuden äärelle – oli kyseessä teatterielämys tai harrastuskokeilu.

[/showhide]

Emmi Korpela

"Emmi on toiminut yli 10 vuoden ajan kiinteistöalalla, asuntovuokrauksen ja -myynnin parissa. Monipuolinen kokemus erilaisista myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä näkyy hänen tekemisessään. Emmi työskentelee Samlalla kiinteistöassistenttina Tampereella."

Kiinteistöassistentti

+358 45 121 2965
emmi.korpela(at)samla.fi

[showhide type=”emmi_korpela” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Aiemmissa työtehtävissään mm. Realia Asuntovuokrauksessa Emmi on toiminut vuokravälittäjänä hoitaen useampaa asiakkuutta, joihin kuului vakuutusyhtiöitä sekä valtakunnallisia asuntorahastoja. Suomen Vuokrakodeilla toimistopäällikkönä Emmi vastasi laaja-alaisesti toimiston päivittäisistä asioista, asiakaspalvelusta ja ennen muuta hoiti asuntovuokrauksen koko laajan ja monipuolisen tehtäväkentän. Emmi on osallistunut aktiivisesti uudisrakentamisen eri vaiheisiin työmaakokouksista, ennakkomarkkinoinnista asuntojen luovutuksiin.

Kiinteistöalan jatkuvasti muuttuva ja uudistuva tehtäväkenttä, höystettynä sopivasti rutiineilla, ylläpitää Emmin innostusta alalla.

Emmi on valmistunut tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta 2006, pääaineenaan yrittäjyys. Hän on laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja laajentanut ammattiosaamistaan myös sisustusalan opinnoilla.

Vapaa-aika kuluu perheen ja liikuntaharrastusten, kuten juoksun, hiihdon ja laskettelun parissa. Emmi seuraa aktiivisesti myös sisustukseen liittyviä kanavia, vaikuttajia ja julkaisuja.

[/showhide]

Jori Leppänen

"Jori vastaa sijoituskohteiden analysoinnista ja kannattavuuslaskennasta yhdessä salkunhoitajan kanssa."

Analyytikko

+358 44 357 8007
jori.leppanen(at)samla.fi

[showhide type=”jori_leppanen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Jori on aiemmin työskennellyt vuokrahallinnon tehtävien parissa Colliers International Finland Oy:n palveluksessa, missä hänelle on kertynyt kokemusta vuokrahallinnon kokonaisuudesta sekä yhteistyöstä talouspalveluiden ja kiinteistösijoittajien kanssa.

Jori on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän Yliopistosta vuonna 2020 pääaineenaan laskentatoimi ja sivuaineena rahoitus. Hän on kiinnostunut sijoittamisesta ja seuraa mielellään markkinoiden tapahtumia. Tämän lisäksi vapaa-aikaa kuluu kuntosalilla ja lenkkeillessä.
[/showhide]

Ville Hyytiäinen

Markkina-analyytikko

+358 50 541 1187
ville.hyytiainen(at)samla.fi

[showhide type=”ville_hyytiainen” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

[/showhide]

Jana Sasko

"Jana toimii Samla Capitalin kohteiden sisustussuunnittelijana ja johtaa suunnitteluun liittyvien kumppaneiden työtä. "

Head Of Design

+358 40 820 7767
jana.sasko(at)samla.fi

[showhide type=”jana_sasko” more_text=”Näytä lisää” less_text=”Piilota”]

Janalla on kokemusta Viron kiinteistömarkkinoista ja hän tuo kokemuksensa lisäksi Samlan käyttöön laajan kumppaniverkoston Baltian alueella. Vapaa-ajallaan Jana on innokas urheilun harrastaja.

[/showhide]

Avoimet työpaikat

Avoimien työtehtävien lisäksi haemme jatkuvasti lisää osaavia ja innokkaita tekijöitä mainioon tiimiimme. Lähetä avoin hakemus sähköpostitse ja kerro mitä voisit tehdä meillä niin keskustellaan lisää.

Hannu Saastamoinen
+358 40 573 7514
hannu.saastamoinen@samla.fi