e

Sijoittajat

Samla Capitalin toiminnan on noudatettava vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen hoitajiin sovellettavia lakeja. Säännösten mukaan vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen hoitajat voivat markkinoida varojaan ammattimaisille sijoittajille. Itse asiassa Samla Capital -rahastojen säännöt ja operatiivinen toiminta on suunniteltu täyttämään nykypäivän ammattimaisten sijoittajien vaatimukset.
 

Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta Samla Capitalin rahastoihin toivomme että olet yhteydessä meihin.

Sijoittajareferenssit

Pasi Valoranta, Lighthouse Invest Oy

"Samppa Lajunen on pystynyt aktiivisen työn teon kautta löytämään houkuttelevia sijoituskohteita, joihin yksin sijoittaminen ei olisi mahdollista"

Pasi Valoranta oli Energiakolmio Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Nykyisin hän toimii aktiivisena sijoittajana ja Midinvest Oy nimisen pääomasijoitusyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Hän on myös Samla Toimitilat -rahaston Advisory boardin jäsen.

Risto Jämsen

"Lähdin mukaan sijoittajaksi, koska haluan itse keskittyä oman työn tekemiseen ja jättää sijoittamisen Samla Capitalin hoidettavaksi"

Risto Jämsenin työura on vakuuttava. Hän on toiminut lukuisissa vastuullisissa työtehtävissä, mm. Pandan toimitusjohtajana, Jyväskylän seudun kehitysyhtiön Jykesin toimitusjohtajana, Midinvest Managementin sijoitusjohtajana ja nykyisin Makulaku Lakritsa Oy:n ja Green taste Oy:n toimitusjohtajana.

Ulf Forsström, Nordico-Trading Oy

"Lähdimme mukaan sijoittajaksi, koska uskomme aikaisemman yhteistyömme kautta Samppa Lajusen tapaan tehdä töitä. Sijoitus Samla Toimitilat rahastoon tuo meille oman suoran kiinteistösijoittamisen lisäksi hyvää hajautushyötyä ja säästää omaa työaikaamme."

Ulf Forsström on Suomen kolmanneksi suurimman vaatetukkurin Sultraden perustaja. Nykyisin hän toimii kiinteistösijoittajana Nordico -Trading Oy:ssä. Ulf Forsströmin osaaminen tulee Samlan käyttöön Toimitilarahaston Advisory Boardin jäsenyyden kautta, jota kautta suurimmat sijoittavat ovat vaikuttamassa rahaston toimintaan.

Sari Harvia-Jyllinmaa

"Samla Capital on luotettava, yrittäjävetoinen ja kovaa työtä tekevä kiinteistösijoitusyhtiö, jolla on rautainen osaaminen ja kyky löytää tuottavia sijoituskohteita suomalaisista kasvukeskuksista. Samlan tarinassa on mukava olla mukana ja tuotot ovat loistavia."

Sari on työskennellyt työurallaan kiuasyhtiö Harvian palveluksessa talousjohtajana. Tällä hetkellä Sari on yksi Harvian omistajista, toimii aktiivisena sijoittajana sekä liike-elämän vaikuttajana.

Teemu Tapper

"Lähdin mukaan sijoittajaksi, koska Samlan molempien rahastojen sijoitusstrategiat toimivat käytännössä. Samlan osaava tiimi on toteuttanut sijoitusstrategiaa onnistuneesti mahdollistaen rahastojen hyvän ja vakaan tuottokehityksen. Jätän turvallisin mielen kiinteistösijoittamisen Samla Capitalin huoleksi ja voin lämpimästi suositella Samlan ratkaisuja muillekin sijoittajille."

Teemu Tapperin menestyksekäs työura kasvuyrittäjänä lähti liikkeelle vuonna 2005 tietojärjestelmäratkaisuja tuottavan Samcomin perustamisesta. Vuonna 2010 Teemu palkittiin valtakunnallisella Vuoden Nuori Yrittäjä – palkinnolla. Nykyisin Teemu toimii teknologiajohtajana vuonna 2012 perustamassaan Soikea Solutions Oy:ssä , joka on kansainvälisen Etteplan konsernin tytäryhtiö.

Suomen Vapaakirkko

"Suomen Vapaakirkko päätti tehdä sijoituksen Samla Asunnot Ky:n. Tavoitteenamme on ulkoistaa kiinteistösijoituksiamme, koska päätehtävämme ei ole sijoittaa itse rakennuksiin vaan ensisijaisesti ihmisiin. Päätöksentekoomme vaikutti Samlan osaava tiimi, tuottohistoria ja laadukas raportointi. Koimme myös, että Samla tekee töitä arvopohjalla, jonka mekin voimme jakaa."

Suomen Vapaakirkko on vuonna 1923 perustettu itsenäinen kirkkokunta, johon kuuluu noin 16 000 jäsentä. Vapaakirkko koostuu ruotsinkielisistä, suomenkielisistä ja venäjänkielisistä seurakunnista, joita on yhteensä 99. Vapaakirkolla on palveluksessaan noin 150 työntekijää ja 40 lähetystyöntekijää. Vapaakirkko tekee myös merkittävää sosiaalityötä.

Hengityssairauksien tutkimussäätiö

"Samla Capital on tärkeä sijoittamisen kumppani Hengityssairauksien tutkimussäätiölle. Laadukas ja tuottava sijoitustoiminta on elinehto säätiölle, joka jakaa apurahoja ja tukee hengityssairauksiin liittyvää tieteellistä tutkimustyötä."

Hengityssairauksien tutkimussäätiö myöntää vuosittain apurahoja ja avustuksia hengityssairauksien ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen sekä hengityssairaiden elämänlaatuun ja vaikuttamismahdollisuuksiin liittyvään tieteelliseen tutkimustyöhön ja kehittämishankkeisiin sekä palvelutoimintaan.