Vakaata tuottoa kiinteistöistä.

Ammattimaista kiinteistösijoittamista

Samla Capital Oy hallinnoi Samla Toimitilat II Ky ja Samla Asunnot Ky nimisiä kiinteistörahastoja. Hallinnoitavien varojen arvo on 85 miljoonaa euroa, joiden parissa työtä tekee 9 hengen operatiivinen huipputiimi.

Tuottotavoitteet on asetettu korkealle, mutta kovat tavoitteemme ovat ylittyneet työn tekemisen kautta:

Samla Toimitilat on tuottanut

1 %

Samla Asunnot on tuottanut

1 %
Kiinteistösalkut on rakennettu niin, että ne kestävät hyvin taloudellisen taantuman keskellä. Tästä osoituksena vuokratuotoista tuleva rullaava tuotto omalle pääomalle on tällä hetkellä Toimitiloissa 11,1 % ja Asunnoissa 7,7 %. Se on tuottoa, joka tulee arvonmuutoksista huolimatta sijoittajalle.

Korona tuo uusiin kiinteistöostoihin mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Kun ostajia on vähemmän, voivat ostohinnat olla entistä houkuttelevampia. Meidän olemassa olevat vakaan tuoton kiinteistösalkut yhdistettynä uusiin ostomahdollisuuksiin antavat uusille sijoittajille hyvän tuottomahdollisuuden.

Samppa Lajunen

Samla Capitalin perustaja ja salkunhoitaja

Haluatko keskustella sijoitusvaihtoehdoista?

Jätä yhteystietosi alla, niin olemme sinuun yhteyksissä.

Katso Samla Capitalin esittelyvideo

Kokemuksia Samlan rahastoista

Samla Capital on luotettava, yrittäjävetoinen ja kovaa työtä tekevä kiinteistösijoitusyhtiö, jolla on rautainen osaaminen ja kyky löytää tuottavia sijoituskohteita suomalaisista kasvukeskuksista. Samlan tarinassa on mukava olla mukana ja tuotot ovat loistavia.

Sari Harvia-Jyllinmaa

Sari on työskennellyt työurallaan kiuasyhtiö Harvian palveluksessa talousjohtajana. Tällä hetkellä Sari on yksi Harvian omistajista, toimii aktiivisena sijoittajana sekä liike-elämän vaikuttajana.

Samppa Lajunen on pystynyt aktiivisen työn teon kautta löytämään houkuttelevia sijoituskohteita, joihin yksin sijoittaminen ei olisi mahdollista.

Pasi Valoranta

Pasi Valoranta oli Energiakolmio Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Nykyisin hän toimii aktiivisena sijoittajana ja Midinvest Oy nimisen pääomasijoitusyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Hän on myös Samla Toimitilat -rahaston Advisory Boardin jäsen.

Varaa aika 60min. etätapaamiseen!

Tapaamisessa käydään läpi Samlan tuottohistoriaa ja sinua eniten kiinnostavat sijoitusmahdollisuudet. Valitse alta sinulle sopivin aika, jonka jälkeen saat tapaamiskutsun kalenteriisi. 60min. pituinen tapaaminen toteutetaan videopuheluna Microsoft Teams -palvelun kautta.

Varaa aika alta tai soita suoraan Tapiolle!
+358 50 401 1954

Tapio Lyytinen

tapio.lyytinen(at)samla.fi
+358 50 401 1954

Samla Capital Oy

Samla Capital Oy:lle on myönnetty vaihtoehtorahastojen hoitajan toimilupa ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta.