e

SC Hotels I Ky

Samla Hotelsin (viralliselta nimeltään SC Hotels I Ky:n) sijoituskohteena ovat Pohjoismaiset hotellikiinteistöt 10-100 miljoonan euron kokoluokassa, jotka sijaitsevat Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa että Baltiassa. Rahasto voi toimia hotellikohteiden rakennuttajana ja sijoittaa tätä varten varojaan myös esimerkiksi tontteihin ja kiinteistökehityshankkeisiin.

Sijoitusstrategian ytimessä on hyödyntää Koronaviruksen aiheuttamaa poikkeuksellista markkinaolosuhdetta ostamalla rakennutettavia hotellihankkeita markkina-alueen pääkaupunkien keskustoista ja toisaalta valmiita hotellikiinteistöjä, joissa on hyvä valmis kassavirta.

Samla Hotelsin toimikausi on 8 vuotta ja tuottotavoite 7 %.

Rahaston ensimmäinen sijoitus kohdistuu Helsingin Mariankatu 23 osoitteessa sijaitsevaan kiinteistöön, jonne ollaan rakentamassa Maria F nimistä hotellia. Operoinnista on solmittu 20 vuotta pitkä vuokrasopimus ja rakennusliikkeenä toimii Fira.

Rahaston minimisijoitus on 100.000 euroa.

SC Hotels I Ky-kohteet

Helsingin Kruunuhaassa sijaitseva neljän historiallisen arvokiinteistön kokonaisuus.

Kokemuksia Samlan rahastoista

Hengityssairauksien tutkimussäätiö

Hengityssairauksien tutkimussäätiö

”Samla Capital on tärkeä sijoittamisen kumppani Hengityssairauksien tutkimussäätiölle. Laadukas ja tuottava sijoitustoiminta on elinehto säätiölle, joka jakaa apurahoja ja tukee hengityssairauksiin liittyvää tieteellistä tutkimustyötä.”

Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro

Ammattiliitto Pro on mukana ankkurisijoittajana Samla Hotels 1 Ky:ssä, jonka sijoituskohteena on Helsingin keskustassa sijaitseva 14.000 neliön Maria F niminen hotellihanke.

”Kiinteistösijoitukset ovat meille tärkeä osa toimintaamme. Tämä kunnianhimoinen ja sanoisin, jopa inspiroiva hanke tuntui sellaiselta, että siinä on hyvä olla mukana. On ilo olla rakentamassa hienoa kohdetta, jollaista pääkaupunki tarvitsee, toimitusjohtaja Jani Salenius toteaa.”

Kiinnostuitko?

Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Sijoittajasuhteiden hoito ja markkinointi sekä asuntojen myynti ja vuokraus

tapio.lyytinen(at)samla.fi
+358 50 401 1954
Jyri Koskivaara
Jyri Koskivaara
Sijoitusjohtaja

+358 50 443 5000
jyri.koskivaara(at)samla.fi
Lataa avaintietoasiakirja