e

Samla Toimitilat II

Samla Toimitilat II -rahaston strategiana on sijoittaa pääasiassa 3-20 M€ kokoisiin kiinteistöihin, jotka ovat summan, kiinteistötyypin tai kehitystarpeen johdosta useimmille yksityissijoittajille liian hankalia. Toimitilat II -rahaston maantieteellinen fokus on Kehä III:n ulkopuolella olevissa kasvukeskuksissa alueilla, jotka ovat pääosin suljettu pois suurien toimijoiden sijoitusstrategioista. Tavoitteena on, että salkku hajautetaan hoiva-, sote-, toimitila- ja logistiikkakohteisiin.

Rahaston tuottotavoite on 8-10 %. Kiinteistöstä ja vuokralaisista riippuen alkutuottotavoite on 6-12 %. Ostokohteet hankitaan lähtökohtaisesti kassavirtapohjaiseen laskentaan perustuen. Vuosittainen tuotonjakotavoite on 5-6 %.

22.3

Kumulatiivinen kokonaistuotto Samla Toimitilat II

7.5

Vuosituotto Samla Toimitilat II (IRR, Internal Rate of Return)

Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Rahaston arvo voi nousta tai laskea ja on olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastosopimukseen ja avaintietoasiakirjaan ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastosopimuksen ja avaintietoasiakirjan saat rahaston hallinnointiyhtiöltä. Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.

Toimitilat II -kohteet

Helsingin Kruunuhaassa sijaitseva neljän historiallisen arvokiinteistön kokonaisuus.
Liiketilaa Kokkolan keskustan ytimessä.
Toimistotilaa Jyväskylän Ylistönmäen toimistotalokeskittymässä
Vantaalla sijaitseva vuonna 1990 valmistunut toimistorakennus
Kaksi päiväkotia Kuopiossa
Myyty
Toimitilaa Jyväskylän ydinkeskustassa
3-20 M€
Sijoituskohteiden kokoluokka
pääasiassa 3 - 20 M€
10v
Rahaston toimikausi noin 10 vuotta.
31.12.2024
Uusia sijoittajia ja sijoituksia otetaan mukaan 31.12.2024 saakka.
100 M€
Tavoitekoko on 100 miljoonaa euroa, josta oman pääoman osuus enintään 50 M€
Liike- ja toimitilat
Tavoitteena salkun hajauttaminen hoiva-, sote-, toimitila- ja logistiikkakohteisiin.
8 - 10 %
Rahaston tuottotavoite on 8 - 10%. Tuotonjakotavoite on 5-6% vuosittain.

Fokuksessa nopeasti kasvavat kasvukeskukset

Samla Toimitilat II -rahaston maantieteellinen fokus on Kehä III:n ulkopuolella olevissa kasvukeskuksissa. Ideaalinen sijoituskohde omaa valmiin kassavirran ja lisäksi kehityspotentiaalia tulevaisuuteen.

Prioriteettinä ovat ruutukaava-alueiden toimitilakiinteistöt. Tavoitteena on, että sijoitukset hajautetaan hoiva-, sote-, toimitila- ja logistiikkakohteisiin.
  • Jyväskylä
  • Kuopio
  • Tampere
  • Turku
  • Lahti
  • Oulu
  • Seinäjoki
  • Vaasa

Kokemuksia Samlan rahastoista

Teemu Tapper

Teemu Tapper

”Lähdin mukaan sijoittajaksi, koska Samlan molempien rahastojen sijoitusstrategiat toimivat käytännössä. Samlan osaava tiimi on toteuttanut sijoitusstrategiaa onnistuneesti mahdollistaen rahastojen hyvän ja vakaan tuottokehityksen. Jätän turvallisin mielen kiinteistösijoittamisen Samla Capitalin huoleksi ja voin lämpimästi suositella Samlan ratkaisuja muillekin sijoittajille.”

Pasi Valoranta

Pasi Valoranta

”Samppa Lajunen on pystynyt aktiivisen työn teon kautta löytämään houkuttelevia sijoituskohteita, joihin yksin sijoittaminen ei olisi mahdollista”

Sari Harvia-Jyllinmaa

Sari Harvia-Jyllinmaa

”Samla Capital on luotettava, yrittäjävetoinen ja kovaa työtä tekevä kiinteistösijoitusyhtiö, jolla on rautainen osaaminen ja kyky löytää tuottavia sijoituskohteita suomalaisista kasvukeskuksista. Samlan tarinassa on mukava olla mukana ja tuotot ovat loistavia.”

Kiinnostuitko?

Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Sijoittajasuhteiden hoito ja markkinointi sekä asuntojen myynti ja vuokraus

tapio.lyytinen(at)samla.fi
+358 50 401 1954
Jyri Koskivaara
Jyri Koskivaara
Sijoitusjohtaja

+358 50 443 5000
jyri.koskivaara(at)samla.fi
Lataa avaintietoasiakirja