e

Toimitilarahasto II ammattisijoittajille

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta.

Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin. Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden.

17.6

Kumulatiivinen kokonaistuotto

10.1

Vuosituotto (IRR, Internal Rate of Return)

Historiallinen kehitys ole tae tulevasta tuotosta. Rahaston arvo voi nousta tai laskea ja on olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Sinun tulee perehtyä rahastosopimukseen ja avaintietoasiakirjaan ennen kuin sijoitat rahastoihin. Rahastosopimuksen ja avaintietoasiakirjan saat rahaston hallinnointiyhtiöltä. Mikään tällä sivulla esitetty ei ole, eikä sitä tule käsittää sijoitussuositukseksi, sijoitusneuvonnaksi, tarjoukseksi tai kehotukseksi ostaa tai myydä rahoitusvälineitä. Sijoittajana vastaat itse riskistä, joka liittyy tällä sivulla annetun tiedon hyödyntämiseen sijoituspäätöstä tehdessäsi.

Helsingin Kruunuhaassa sijaitseva neljän historiallisen arvokiinteistön kokonaisuus.
Liiketilaa Kokkolan keskustan ytimessä.
Toimistotilaa Jyväskylän Ylistönmäen toimistotalokeskittymässä
Vantaalla sijaitseva vuonna 1990 valmistunut toimistorakennus
Kaksi päiväkotia Kuopiossa
Toimitilaa Jyväskylän ydinkeskustassa

Kiinnostuitko?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi

    Lataa avaintietoasiakirja