e

REKRY: Salkunhoitajaksi Samlalle

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Jyväskylään, Tampereelle tai Helsinkiin

SALKUNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu hankkia tietoa kiinteistösijoituskohteista ja analysoida niitä sekä laatia laskelmia ja sijoitusmuistioita ostopäätösten tueksi. Osallistut myös itsenäisesti ostoneuvotteluihin, kiinteistökauppojen toteutukseen ja sijoitussalkun hoitoon. Teet tiivistä yhteistyötä työparinasi olevan toisen salkunhoitajamme lisäksi kiinteistöjohtajan, analyytikon, vuokraustiimin ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta esimerkiksi AMK:sta tai yliopistosta, kokemusta ja innostusta kiinteistö- ja sijoitusalasta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on erinomaiset tiedonhankinta-, analysointi- ja raportointitaidot, koska omaat nykyaikaiset IT-taidot. Olet myös tiimityötaitoinen etkä vieroksu liikkumista Suomen kasvukeskuksissa. Sujuvan suomen kielen lisäksi tulet tarvittaessa toimeen myös englannin kielellä.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi sijoitus- tai kiinteistöalan tekijä. Tärkeintä on, että olet itseohjautuva ja sinulla on työtehtävään sopivaa kokemusta, oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa ja innostavassa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen huipputiimi. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen samlaan(at)samla.fi 4.4.2022 mennessä. Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään ”Salkunhoitaja” ja paikkakunnan, jossa olet kiinnostunut työskentelemään.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten teethän hakemuksen heti, jos kiinnostuit! Lisätietoja tehtävästä antavaa Samla Capitalin toimitusjohtaja Hannu Saastamoinen, puh. 040 573 7514.