e

Ryhdy Sijoittajaksi

Ammattimaista kiinteistösijoittamista

Samla Capitalin hallitsemien rahastojen sijoitusstrategiana on sijoittaa kasvukeskuksissa sijaitseviin 1-20 miljoonan euron kokoluokan kiinteistöihin, jotka ovat yksityissijoittajille liian suuria mutta instituutiosijoittajille pääosin liian pieniä. Yksittäisen sijoituskohteen tuoton on aina ylitettävä rahastomme tuottotavoite, jotta voimme lunastaa sijoittajillemme tehdyt lupaukset. Esimerksi Samla Toimitilat Ky -rahaston tuottotavoite on 8-10%/v. ja rahaston tuotto on ollut 10,9%/v.

Toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen. Yhdessä voimme hajauttaa sijoituksia useisiin eri kohteisiin ja keskittää työtä Samla Capitalin tehtäväksi. Käytössämme ovat parhaat asiantuntijat ja neuvonantajat. Verkostomme kautta saamme käyttöömme enemmän tietoa, osaamista ja kokemusta, kuin mihin kukaan yksin voisi pystyä. Samla Capitalin merkittävimmät rahastosijoittajat ovat sitoutuneet olemaan Samla Capitalin päätöksenteossa mukana – operatiivinen tiimi ja omistajat ovat sijoittaneet itse merkittävän osan omaisuudestaan Samla Capitalin rahastoihin.

 

Samla Capitalin Tarina

Jo opiskeluajoista lähtien Samla Capitalin perustajalla Samppa Lajusella oli unelmana perustaa oma rahasto- ja hallinnointiyhtiö.

Aiemmin sijoittamista itse ja sukuyhtiön kautta harjoittanut Samppa keräsi kokemusta, kunnes aika oli tälle unelmalle valmis vuonna 2015.

Näin syntyi Samla Capital ja sen ensimmäinen rahasto Samla Toimitilat Ky, joka nimensä mukaisesti on toimitiloihin sijoittava vaihto-ehtorahasto. Myöhemmin perustettiin asuntoi-hin keskittynyt Samla Asunnot Ky sekä toimitiloihin sijoittava Samla Toimitilat II Ky.

Rahastot

Samla Toimitilat II -rahaston strategiana on sijoittaa pääasiassa 3-20 M€ kokoisiin kiinteistöihin, jotka ovat summan, kiinteistötyypin tai kehitystarpeen johdosta useimmille yksityissijoittajille liian hankalia. Toimitilat II -rahaston maantieteellinen fokus on Kehä III:n ulkopuolella olevissa kasvukeskuksissa alueilla, jotka ovat pääosin suljettu pois suurien toimijoiden sijoitusstrategioista. Tavoitteena on, että salkku hajautetaan hoiva-, sote-, toimitila- ja logistiikkakohteisiin.

  • Rahasto tarkoitettu ammattimaisille sijoittajille.
  • Samla Toimitilat II -rahaston minimisijoitus 50.000 euroa.
  • Samla Toimitilat II -rahasto on avoinna uusille sijoituksille!

Salkunhoitaja
Samppa Lajunen

Kokonaistuotto perustamisesta lähtien

16,7 % p.a.

Sijoitusstrategiana on sijoittaa 50 % rahaston varoista Suomen ja Baltian maiden yli 50 000 asukkaan kokoisten kaupunkien vanhoihin kerrostaloihin, remontoida, vuokrata ja myydä huoneistoja yksittäin pois. 50 % rahaston varoista pyritään sijoittamaan kasvukeskuksien uudistuotantokohteisiin, jossa sijoittaja pääsee hyötymään rakennuskustannusten ja asuntojen myyntihinnan välisestä katteesta sekä vuokrattavaksi jäävien asuntojen vuokratuotosta. Rahasto on toistaiseksi voimassa oleva ja sen tavoitekoko on 100 miljoonaa euroa. Tuottotavoite on 7 %.

  • Rahasto tarkoitettu ammattimaisille sijoittajille.
  • Samla Asunnot rahaston minimisijoitus 50.000 euroa.
  • Samla Asunnot -rahasto on avoinna uusille sijoituksille.

Salkunhoitaja
Samppa Lajunen

02053-YIT-Komiakulma-lehteen-1-1024x964

Tuottohistoria

Kokonaistuotto perustamisesta lähtien

10,9 % p.a.

Samla Toimitilat Ky on vaihtoehtorahasto, jonka sijoitusstrategiana on sijoittaa kasvukeskuksien toimitiloihin. Yksittäisen kiinteistösijoituksen kokoluokka on 1-10 miljoonaa euroa. Rahaston tuottotavoitteena on 10% p.a. tuotto omalle pääomalle ja 6% p.a. tuotonjako vuosittain.

Uusi Samla Toimitilat II -rahasto on avoinna uusille sijoituksille!

Sijoittajat

Sari Harvia-Jyllinmaa

”Samla Capital on luotettava, yrittäjävetoinen ja kovaa työtä tekevä kiinteistösijoitusyhtiö, jolla on rautainen osaaminen ja kyky löytää tuottavia sijoituskohteita suomalaisista kasvukeskuksista. Samlan tarinassa on mukava olla mukana ja tuotot ovat loistavia.”

Sari on työskennellyt työurallaan kiuasyhtiö Harvian palveluksessa talousjohtajana. Tällä hetkellä Sari on yksi Harvian omistajista, toimii aktiivisena sijoittajana sekä liike-elämän vaikuttajana.

Pasi Valoranta

”Samppa Lajunen on pystynyt aktiivisen työn teon kautta löytämään houkuttelevia sijoituskohteita, joihin yksin sijoittaminen ei olisi mahdollista”

Pasi Valoranta oli Energiakolmio Oy:n perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Nykyisin hän toimii aktiivisena sijoittajana ja Midinvest Oy nimisen pääomasijoitusyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Hän on myös Samla Toimitilat -rahaston Advisory boardin jäsen.

 

Teemu Tapper

”Lähdin mukaan sijoittajaksi, koska Samlan molempien rahastojen sijoitusstrategiat toimivat käytännössä. Samlan osaava tiimi on toteuttanut sijoitusstrategiaa onnistuneesti mahdollistaen rahastojen hyvän ja vakaan tuottokehityksen. Jätän turvallisin mielen kiinteistösijoittamisen Samla Capitalin huoleksi ja voin lämpimästi suositella Samlan ratkaisuja muillekin sijoittajille.”

Teemu Tapperin menestyksekäs työura kasvuyrittäjänä lähti liikkeelle vuonna 2005 tietojärjestelmäratkaisuja tuottavan Samcomin perustamisesta. Nykyisin Teemu toimii teknologiajohtajana vuonna 2012 perustamassaan Soikea Solutions Oy:ssä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sijoittamiseen liittyen.

Samla Capital Oy:lle on myönnetty vaihtoehtorahastojen hoitajan toimilupa ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta.