e

Rekrytoimme kaksi uutta tekijää tiimiimme

REKRYTOINTI ON PÄÄTTYNYT

 

Analyytikko ja kiinteistöpäällikkö

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen analyytikkoa ja kiinteistöpäällikköä.

Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Analyytikko

Analyytikkona tehtävänäsi on hankkia tietoa investointikohteista ja analysoida niitä sekä laatia laskelmia ja sijoitusmuistioita ostopäätösten tueksi. Taustastasi riippuen voit osallistua myös esimerkiksi ostoneuvotteluihin, sijoitussalkun hoitoon ja raportointiin.

Kiinteistöpäällikkö

Kiinteistöpäällikkönä tehtävänäsi on hoitaa rahastojemme omistamien kiinteistöjen managerointia ja kehittämistä. Pidät säännöllistä yhteyttä kiinteistöjemme tekniseen manageriin ARE Oy:n ja isännöitsijöihin sekä ohjaat heidän toimintaa sekä osallistut näiden tahojen kanssa kiinteistöjemme ylläpitoon, kehittämiseen ja arvon kasvattamiseen.

Tutustu tarkemmin

Tutustu tarkemmin ja hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 10.6.2018 mennessä.