e

REKRY: Kiinteistösijoituspäälliköksi Samlalle

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Helsinkiin, Jyväskylään, Kuopioon, Tampereelle tai Turkuun vakituiseen työsuhteeseen kiinteistösijoituspäällikköä.

Tämä on erinomainen mahdollisuus joko kokeneelle tekijälle päästä osaksi yrityksen kasvutarinaa tai alalla vasta kannuksiaan hankkivalle tekijälle päästä kiinteistösijoittamisen ammattilaisten oppiin kasvamaan alan seuraavaksi tähdeksi.

Kiinteistösijoituspäällikkönä keskeisin tehtäväsi on löytää kiinteistöostokohteita kuten asuinkerrostaloja, toimitilakohteita tai tontteja ja muita kehityskohteita, jotka ovat rahastojemme sijoitusstrategian mukaisia ja sijoittajillemme tuottavia kohteita. Esittelet johtoryhmälle potentiaalisia sijoituskohteita tekemiesi selvitysten pohjalta. Oma-aloitteisen ja aktiivisen kohteiden etsinnän lisäksi vastuullesi kuuluu tarjolle tulevien ostokohteiden läpikäynti ja kiinnostavien kohteiden löydyttyä tarkempien laskelmien ja päätelmien tekeminen kohteen arvosta. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä analyytikon, vuokraustiimin ja toisen salkunhoitajan sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tässä työssä menestyy tekijä, jolla on analyyttisen työotteen lisäksi hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot sekä sosiaalista pelisilmää.

Työ on täysipäiväinen ja tehtävässä aloitus voidaan sopiva joustavasti. Samla Capitalilla on toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä, ja joustavat etätyökäytännöt. Työ edellyttää viikoittaista matkustamista pääasiassa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa, joten toivomme sinulla olevan matkustusvalmius ja ajokortti. Työn liikkuvuus huomioiden työsuhde-etuihimme kuuluu myös autoetu.

Hakijalta odotetaan:

– Soveltuvia kauppatieteiden opintoja (yliopisto/amk; esim rahoitus, kansantaloustiede, kiinteistötalous)

– Erinomaisia tiedonhankinta-, analysointi- ja raportointitaitoja

– Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti Excel –osaamista

– Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

– Aiempi työkokemus sijoitus- ja/tai kiinteistöalalta

– Kokemus kiinteistökauppojen tai yrityskauppojen teosta

Tarjoamme sinulle:

– Haastavan työn ja innostavan työyhteisön vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä

– Kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut

Kuulostaako tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.11.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:

https://atalent.fi/open-position/samla-capital-kiinteistosijoituspaallikko-158163

Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala (+358 40 766 3938, tuomas.pihnala@atalent.fi).

Rekrytointiprosessin kannalta olennaisia ajankohtia:

aTalentin esihaastattelut kärkiehdokkaille 29.11. – 1.12. (videohaastattelu), Samla Capitalin haastatteluajankohdat maanantai 12.12. tai keskiviikko 14.12. Huom! Samla Capitalin haastattelut toteutetaan kasvokkain yrityksen pääkonttorilla Jyväskylässä.