fbpx
e

Rahastomme

Hallinnoimme sijoitusrahastoja, jotka tavoittelevat hyvää ja turvallista tuottoa sijoittajilleen pitkällä aikavälillä. Teemme suoria sijoituksia kiinteistöihin ilman välikäsiä, minkä johdosta toimintamme on kustannustehokasta ja tuottoisaa.

Samla Toimitilat

Sijoitusstrategiana on sijoittaa kasvukeskuksien toimitiloihin 1- 10 miljoonan euron kokoluokassa, joka on yksityissijoittajille usein liian suuri mutta instituutioille liian pieni.

Kiinteistöjen omistajille ja kehittäjille pyrimme tarjoamaan houkuttelevan irtautumismahdollisuuden ja vuokralaisille laadukkaat ja toiminnalliset tilat järkevällä vuokratasolla. Rahaston tuottotavoitteena on 10 % p.a. tuotto omalle pääomalle ja 6 % p.a. voitonjako vuosittain. Toimikausi on 10 vuotta.

Rahaston taustalla on n. 40 ammattimaista sijoittajaa, joiden pääomapanoksilla olemme tehneet sijoituksia viiteen eri kasvukeskukseen, yhteensä n. 23 miljoonan euron arvosta.

Samla asunnot

Samla asunnot

Sijoitusstrategiana on sijoittaa kasvukeskuksien vuokra-asuntoihin. Sijoituksista n. 50 % ovat valmiiksi vuokrattuja kassavirtakohteita ja n. 50 % kehityskohteita, joissa tuotto perustuu kehitysaikaiseen arvonnousuun. Tuottotavoitteemme on 7 % p.a. (oman pääoman tuotto) ja voitonjako 4,5 % p.a.  Rahasto on toistaiseksi voimassa oleva.