fbpx
e

Avoin työtehtävä: Salkunhoitaja, Helsinki

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Helsinkiin

SALKUNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu hankkia tietoa kiinteistösijoituskohteista ja analysoida niitä sekä laatia laskelmia ja sijoitusmuistioita ostopäätösten tueksi. Osallistut myös itsenäisesti ostoneuvotteluihin, kiinteistökauppojen toteutukseen ja sijoitussalkun hoitoon. Teet tiivistä yhteistyötä työparinasi olevan toisen salkunhoitajamme lisäksi kiinteistöjohtajan, controllerin ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta esimerkiksi AMK:sta tai yliopistosta, vahvaa kokemusta ja innostusta kiinteistö- ja sijoitusalasta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta ja oma-aloitteisuutta. Omaat erinomaiset tiedonhankinta-, analysointi- ja raportointitaidot, koska olet taitava Office-ohjelmistojen käyttäjä. Olet myös tiimityötaitoinen ja et pelkää liikkumista Suomen kasvukeskuksissa.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi sijoitus- tai kiinteistöalan tekijä. Tärkeintä on, että olet itseohjautuva ja sinulla on vahva kokemus, oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan. Myös fyysinen työskentelypaikka voidaan sopia joustavasti eli se voi olla esimerkiksi kotitoimisto tai coworking-tila sinulle sopivalla sijainnilla.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi/tyo/salkunhoitaja-helsinki