fbpx
e

Tiimi

Sijoittaminen vaatii laajaa osaamis- ja kokemuspohjaa. Tuloksen tekemiseen tarvitaan tiimiä. Samla Capitalissa se muodostuu operatiivisesta johdosta ja johtoa täydentävästä hallituksesta, Senior Advisoreista sekä laajasta ulkoisesta asiantuntijaverkostosta.

Samppa Lajunen

"Samppa Lajunen on Samla Capital Oy:n perustaja, pääomistaja ja hallituksen jäsen. Samppa vastaa Samla Toimitilat ja Samla Asunnot rahastojen salkunhoidosta."

Ostot ja salkunhoito

samppa.lajunen(at)samla.fi
+358 40 555 2638

Hannu Saastamoinen

"Hannu on Samla Capital Oy:n toimitusjohtaja ja vastaa kokonaisvaltaisesti Samla Capitalin toiminnasta."

Toimitusjohtaja

hannu.saastamoinen(at)samla.fi
+358 40 573 7514

Tapio Lyytinen

Tapio Lyytinen

"Tapio Lyytinen vastaa Samla Capitalissa sijoittajasuhteista, myynnistä, markkinoinnista sekä Toimitilat -rahaston puolella vuokrauksessa."

Toimitilojen vuokraus, sijoittajasuhteiden hoito, markkinointi

tapio.lyytinen(at)samla.fi
+358 50 401 1954

Joni Härkönen

"Joni Härkönen vastaa Samla Capitalissa kiinteistökohteiden ylläpitopalveluiden johtamisesta. Joni on aktiivisesti mukana myös kiinteistökohteiden vuokraus-, osto- ja kiinteistökehityshankkeissa."

Kiinteistöjohtaja, ylläpidon johtaminen, kiinteistökehitys, vuokraus


joni.harkonen(at)samla.fi
+358 40 512 6385

Teemu Harri

"Teemu Harri vastaa Samla Capitalissa kiinteistökohteiden ylläpitopalveluiden johtamisesta. Teemu on aktiivisesti mukana myös kiinteistökohteiden vuokraus-, osto- ja kiinteistökehityshankkeissa."

Kiinteistöpäällikkö, kiinteistöjen ylläpito


teemu.harri(at)samla.fi
+358 50 377 4489

Lauri Tonteri

"Lauri on työskennellyt taloushallinnon eri tehtävissä painottuen ulkoiseen laskentaan ja toimii Samla Capitalilla controllerina."

Controller

+358 50 413 3322
lauri.tonteri@samla.fi

Elina Venäläinen

"Elina on toiminut monipuolisesti myynnin, asiakaspalvelun ja kiinteistöalan tehtävissä."

Kiinteistöassistentti

+358 50 303 6701
elina.venalainen@samla.fi

Jana Sasko

"Jana toimii Samlan neuvonantajana ostoissa ja on erityisesti Tallinnan kiinteistömarkkinan asiantuntija."

Neuvonantaja

jana.sasko@samla.fi

Petri Teerikoski

"Petri Teerikoski vastaa Samla Asunnot Ky:n ostoista ja asuntojen manageerauksesta. Petri on koulutukseltaan juristi. Asuntosijoituskokemuksen hän on hankkinut toimiessaan ansiokkaasti seuraavien yhtiöiden sijoitustoiminnasta vastaavana henkilönä: Suomen Vuokrakodit Osk, Saaga Asunnot Oy ja Sijoitusosakeyhtiö siili."

Asuntokohteiden ostot ja kohteiden manageeraus

petri.teerikoski(at)samla.fi
+358 44 030 5503

Ismo Kirkkopelto

"Ismo on koulutukseltaan juristi. Hän on harjoittanut ammattimaista asuntosijoittamista vuodesta 2001 alkaen ja vastannut perustamansa Kouta Kiinteistöt Oy:n toisena yrittäjänä kaikkiaan 370 asunnon ostoprosesseista ja hallinnoinnista. Syyskuussa 2017 tehdyn yrityskaupan jälkeen Ismo hyödyntää osaamistaan ja kokemustaan Samla Asunnot Ky:n asuntoinvestoinneissa ja kiinteistökehityshankkeissa."

Asuntokohteiden ostot ja kehityshankkeet

ismo.kirkkopelto(at)samla.fi
+358 400 686 859

Hallitus

Jukka Akselin

Jukka on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän toiminut kiinteistö- ja energia-alan johtotehtävissä Technopoliksella ja Enegialla. Päivätyönään hän toimii K2 Turvapalvelujen toimitusjohtajana. Jukka on Samla Capitalin hallituksen puheenjohtaja ja on toiminut asiantuntijana Samla Toimitilat Ky:n advisory boardissa vuodesta 2017.

Markku Moisio

Markku Moisiolla on vahva tausta tukku- ja vähittäiskaupan, rakentamisen ja kiinteistökaupan alalta. Hän on toiminut Keskolla eri johtotehtävissä 80 -luvulla, Polar -rakennuskonsernin palveluksessa 1990-1995 ja Pirkan OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtajana vuosina 1995 – 2001. Tämän jälkeen hän siirtyi Rakennustoimisto Palmberg Oy:n varatoimitusjohtajaksi 2001-2009 ja myöhemmin toimitusjohtajaksi 2009 – 2011. Lemmikäisen ostettua Rakennustoimisto Palmbergin, myös Markku luopui omasta omistuksestaan yhtiössä, jonka jälkeen hän on toiminut hallitusammattilaisena ja konsulttina Akkumo Oy:n kautta. Samla Capitaliin Markku tuo laaja-alaista osaamistaan, joka kumpuaa kokemuksesta rakentamiseen, kiinteistökauppaan ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Jaakko Niskanen

Jaakko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 2005 alkaen mm. 8 vuotta Danske Capitalissa salkunhoitajana ja asiakasvastuullisena johtajana, jonka jälkeen 5 vuotta corporate finance toiminnoissa partnerina 3J Partners Oy:ssä.

Jaakko on ollut Samla Capitalin hallituksen jäsen vuodesta 2016 alkaen ja Jaakko hyödyntää laaja-alaista rahoitusalan kokemusta Samla Capitalin kehittämisessä hallitustyöskentelyn kautta.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työtehtäviä tällä hetkellä. Jätä avoin hakemus!

Avoimien työtehtävien lisäksi haemme jatkuvasti lisää osaavia ja innokkaita tekijöitä mainioon tiimiimme. Lähetä avoin hakemus sähköpostitse ja kerro mitä voisit tehdä meillä niin keskustellaan lisää.

Hannu Saastamoinen
+358 40 573 7514
hannu.saastamoinen@samla.fi